Ammattitaitoinen vuoropäällikkö, kokki ja tarjoilija:  haluatko tehdä töitä järvisuomessa iloisessa kesäfiiliksessä?

Sarastron puutarhassa tehdään yhdessä töitä asiakkaan viihtyvyyden eteen. Haluamme tarjota savonlinnalaisille ja kesävieraille hyvän mielen erinomaisen ruoan ja juoman kanssa.

Kesälle 2024 on tullut jo melkoinen määrä varauksia. Talvikuukausina onkin ehtinyt tulla ikävä monivuotisia kanta-asiakkaitamme♥.
Ymmärrämme asiakkaat, jotka haluavat enemmän kontaktia ja ne, jotka viihtyvät omassa rauhassaan. Palvelemme asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan. Tähän tarvitsemme juuri sinut, joka osaat lukea asiakasta, etkä noudata yhtä ja samaa kaavaa vuorosta toiseen.  

Sarastron henkilökunnan asenne ja ammattitaito ovat maankuuluja. Pääset kehittämään ja ideoimaan Sarastron kesää yhtenä tiimin jäsenenä. Etsimme sekä kokeneita ammattilaisia että hivenen kokemattomampia, hyvällä asenteella työelämään lähteviä tulevaisuuden taitajia. Tärkeintä on että tykkäät nopeatempoisesta sesonkityöstä ja osallistut positiivisen
työfiiliksen ylläpitämiseen. Tarjoamme sopimuspalkan ja kunnollisen majoituksen tarvittaessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja päättyvät elokuun alkupuolella.

Kokki: soita tai laita sähköpostia Jussille 050 407 3865
jussi.sarastro@minikai.fi

Tarjoilija ja vuoropäällikkö: soita tai lähetä sähköposti Karitalle 044 9880 751
karita.sarastro@minikai.fiIlola - henkilökunnan asuntola

Ilokallionkadulla, Miekkoniemellä, Savonlinnan sydämessä on Sarastron henkilöstölle tarjolla mukava, toimiva ja viihtyisä majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa jaetulla kylpyhuoneella.

Kiinteistössä on täysin varusteltu keittiö ja alakerrassa sauna sekä pyykinpesutilat.

Pihapiiri on laaja ja vehmas. Vapaa-aikaa voit viettää grillaillen tai tutustuen Savonlinnan upeaan luontoon.

Lidliin ja Pizzeriaan on matkaa 50m, lähipubiin 30m ja työpaikalle kävelee 10-15min.

Talossa järjestystä ylläpitää Ilolan Valtiatar Kikka, joten elo on turvallista ja yöt saa nukkua rauhassa.