Ammattitaitoinen kokki ja tarjoilija: haluatko tehdä töitä järvisuomessa iloisessa kesäfiiliksessä?

Sarastron puutarhassa tehdään yhdessä töitä asiakkaan viihtyvyyden eteen. Haluamme tarjota savonlinnalaisille ja kesävieraille hyvän mielen erinomaisen ruoan ja juoman kanssa. 

Kesälle 2023 on tullut jo melkoinen määrä varauksia. Talvikuukausina onkin ehtinyt tulla ikävä monivuotisia kanta-asiakkaitamme♥. 

Ymmärrämme asiakkaat, jotka haluavat enemmän kontaktia ja ne, jotka viihtyvät omassa rauhassaan. Palvelemme asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan. Tähän tarvitsemme juuri sinut, joka osaat lukea asiakasta, etkä noudata yhtä ja samaa kaavaa vuorosta toiseen.   Koko henkilökuntamme osallistuu toiminnan kehittämiseen: drinkkejä, päivän annoksia, viihdytystä ja opastusta perustyön ohessa. 

Sarastron henkilökunnan asenne ja ammattitaito ovat maankuuluja. Etsimme sekä kokeneita ammattilaisia että hivenen kokemattomampia, hyvällä asenteella työelämään lähteviä tulevaisuuden taitajia. Tärkeintä on että tykkäät nopeatempoisesta sesonkityöstä ja osallistut positiivisen työfiiliksen ylläpitämiseen. Tarjoamme sopimuspalkan ja kunnollisen majoituksen tarvittaessa.  Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja päättyvät elokuun alkupuolella.

Kokki: soita tai laita sähköpostia Jussille 050 407 3865 jussi.sarastro@minikai.fi

Tarjoilija: soita tai lähetä sähköposti Kaitsulle 0500 703393 minikai@minikai.fi