Ammattitaitoinen tarjoilija: haluatko tehdä töitä järvisuomessa iloisessa kesäfiiliksessä?

Sarastron puutarhassa tehdään yhdessä töitä asiakkaan viihtyvyyden eteen. Haluamme tarjota savonlinnalaisille ja kesävieraille hyvän mielen erinomaisen ruoan ja juoman kanssa. 

Ymmärrämme asiakkaat, jotka haluavat enemmän kontaktia ja ne, jotka haluavat olla omassa rauhassaan. Palvelemme asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan. Tähän tarvitsemme juuri sinut, joka osaat lukea asiakasta, etkä noudata yhtä ja samaa kaavaa vuorosta toiseen.   Koko henkilökuntamme osallistuu toiminnan kehittämiseen: drinkkejä, päivän annoksia, viihdytystä ja opastusta perustyön ohessa.

Sarastron henkilökunnan asenne ja ammattitaito ovat maankuuluja. Etsimme sekä kokeneita ammattilaisia että hivenen kokemattomampia, hyvällä asenteella työelämään lähteviä tulevaisuuden taitajia. Tärkeintä on että tykkäät nopeatempoisesta sesonkityöstä. Tarjoamme sopimuspalkan, maailman parhaat työkaverit ja autamme tarvittaessa mukavan majoituksen järjestämisessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa ja päättyvät elokuun alkupuolella.

Soita heti Kaitsulle 0500 703393 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus minikai@minikai.fi