Keittiömestari Jussi Karlssonin suositusmenut ryhmille
2024

Sarastro- ja Linnamenu tarjotaan min. 10 hengen ryhmille.  Voitte halutessanne tilata eri menut seurueenne jäsenille.  Sivun alalaidassa on pdf-kuvake, josta voitte ladata tai tulostaa menut paperille.



SARASTRO MENU

SARASTRON KESÄSALAATTI    L, G
Raikasta salaattia, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, marinoitua punasipulia, makeaa melonia, paahdettuja siemeniä, granaattiomenavinaigrettea

--ooo--

PAISTETTUA NIERIÄÄ    L, G
Paahdettuja pikkuperunoita, paistettuja kauden sieniä, varsiparsakaalia, hiillostettua porkkanaa ja hollandaisekastiketta  

35€/Hlö



 LINNA MENU


  PUNAJUURELLA MAUSTETTUA SOKERISUOLATTUA LOHTA    L, G    
Pikkelöityä kurkkua, savustettua jogurttia, fenkolia ja fenkoliöljyä

---ooo---

     NAUDAN PETITE TENDER    L, G
Timjamivoilla maustettua perunaa, karamellisoitua sipulipyrettä ja bearnaisekastiketta  

35€/Hlö    



Tervetuloa ♥


L=laktoositon   G=gluteeniton (keittiössämme käsitellään gluteenia sisältäviä tuotteita)

Käytämme vain kotimaista lihaa

Sarastro ryhmämenu 2024 print FIN.pdf