Keittiömestari Jussi Karlssonin suositusmenut ryhmille
2024
Sarastro- ja Linnamenu tarjotaan min. 10 hengen ryhmille. Voitte halutessanne tilata eri menut seurueenne jäsenille. Sivun alalaidassa on pdf-kuvake, josta voitte ladata tai tulostaa menut paperille.
SARASTRO MENU
SARASTRON KESÄSALAATTI L, G
Raikasta
salaattia, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, marinoitua punasipulia,
makeaa melonia, paahdettuja siemeniä, granaattiomenavinaigrettea
--ooo--
PAISTETTUA NIERIÄÄ L, G
Paahdettuja pikkuperunoita, paistettuja kauden sieniä,
varsiparsakaalia, hiillostettua porkkanaa ja hollandaisekastiketta
35€/Hlö
LINNA MENU
PUNAJUURELLA MAUSTETTUA SOKERISUOLATTUA LOHTA L, G
Pikkelöityä kurkkua, savustettua jogurttia,
fenkolia ja fenkoliöljyä
---ooo---
NAUDAN PETITE TENDER L, G
Timjamivoilla
maustettua perunaa, karamellisoitua sipulipyrettä ja bearnaisekastiketta
35€/Hlö
Tervetuloa ♥
L=laktoositon G=gluteeniton (keittiössämme käsitellään gluteenia sisältäviä tuotteita)
Käytämme vain kotimaista lihaa